Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ένα νέο CD με το προσεχές ΔΕΝΤΡΟ

-


Το εξώφυλλο του CD που θα συνοδεύσει το τεύχος 175-176 του ΔΕΝΤΡΟΥ. Ο Ηλίας Λογοθέτης διαβάζει κείμενα του Κώστα Καρυωτάκη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kaλή επιτυχία!

Νομαρχία Πρεβέζης

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσατε, κ. Μαυρουδή, να αναρτήσετε ένα απόσπασμα της απαγγελίας του Λογ. πριν να κυκλοφορήσει το CD.

Περ. Δ.

Ανώνυμος είπε...

To εξώφυλλο του δίσκου, φαίνεται πολύ ωραίο, κ. Μαυρουδή. Μακάρι και η απαγγελία να είναι δημιουργική και ενδιαφέρουσα. ΔΕν ανακοινώνετε όμως πότε θα κυκλοφορήσει. Είδα τι προγραμματίζετε για το μεθεπόμενο τεύχος. Είναι καλή η ιδέα να κάνετε τεύχη για σημαντικούς ποιητές, αλλά νομίζω ότι πρέπει να μην αφήσετε για τόσο διάστημα τη σύγχρονη έκφραση στη σιωπή. Αυτό που γράφεται σήμερα πρέπει να προβάλλεται και μάλιστα με τους αυστηρούς όρους που δείχνετε να τηρείτε. Όπως και νάναι εύχομαι καλή δύναμη στη δύσκολη αγορά. Καλή επιτυχία και στην προσωπική σας δουλειά.

Έλενα Αποστολίδου

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας λέτε και μας κυρία Αποστολίδου, τι απ' αυτό που γραφεται σήμερα πρέπει να προβάλλεται, διότι όποιο ποιητικό βιβλίο κι αν ανοίξω (κι όχι μόνο την πληρωμένη στους εκδότες ποίηση) το πράγμα είναι μια πλαδαρή σουπίτσα ασθενούς. Αγνωστοι χωρίς ιδέες ανταγωνίζονται γνωστούς χωρίς ύφος. Κερδίστε καλύτερα λίγο χρόνο για να διαβάσετε αξιοπρεπή λογοτεχνία. Εγώ, για παράδειγμα, σας προτείνω τον Γιόζεφ Ρότ.

Νομαρχία Πρεβέζης

Ανώνυμος είπε...

πάντως το εξώφυλλο του δίσκου σας είναι καλαίσθητο και διακριτικό. Επιπλέον έχω μια ιδέα να σας προτείνω για το αφιέρωμα στον Καρούζο. Θα σας τηλεφωνήσω πρωινές ώρες στον αριθμό που βλέπω στο περιοδικό

Γ. Κρητικός