Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Το Δέντρο



ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ στην "Πολιτεία". Αυτή τη φορά βαραίνει για μας η κρίση των αναγνωστών όσο και η εμπορική κίνηση του τεύχους. Πάμπολλες οι αντιδράσεις.

Θα έδειχνε το μέτρο και τη σοβαρότητα της αναγνωστικής κρίσης ένα ανθολόγιο με ώριμες απόψεις όσων το διάβασαν. Δεν είναι συμπτωματικό. Το 1914 συναντά μέσα στα κρίσιμα αυτά κείμενα τη σημασία του και ο λόγος αναδεικνύει το δραματικό βάρος των γεγονότων και της ανθρώπινης συντριβής. Κι ακόμα κανείς δεν νιώθει την πραγματική σημασία της ευρωπαικής μοίρας, του πολιτικού μέλλοντος, αγνοώντας τα χρόνια της έσχατης αφροσύνης.
 
 
Φωτογραφία: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ στην "Πολιτεία". Αυτή th φορά βαραίνει για μας η κρίση των αναγνωστών όσο και η εμπορική κίνηση του τεύχους. Πάμπολλες οι αντιδράσεις.

 Θα έδειχνε το μέτρο και τη σοβαρότητα της αναγνωστικής κρίσης ένα ανθολόγιο με ώριμες απόψεις όσων το διάβασαν. Δεν είναι συμπτωματικό. Το 1914 συναντά μέσα στα κρίσιμα  αυτά κείμενα  τη σημασία του και ο λόγος αναδεικνύει το δραματικό βάρος των γεγονότων και της ανθρώπινης συντριβής. Κι ακόμα κανείς δεν νιώθει την πραγματική σημασία της ευρωπαικής μοίρας, του πολιτικού μέλλοντος, αγνοώντας τα χρόνια της έσχατης αφροσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: